Tuesday, August 9, 2011

Penanggung Sepi bila duk umah




haii..salam to semua yang menyinggah...byk ari jugak aku tak masukkan n3 ni.. jumaat tak ada..isnin pun tak ada.. sori lah..baby ashraf..tak dapat gi sekolah..cikgu tak mo terima dia.. meragam satu mcm punya.. siap kalu antar tu.. half day cikgu nak jaga..

kat nursery UPSI.. budaknya..semua dalam schedule.. time datang..time mandi..time makan..time tido.. haa bila bab tido ni.. dah sakit..dia tak mo la.. kesian dia.. cikgu tipon bapak ashraf soh ambik..hihih.. time ambik jer.. tgk2 dia kat bilik lain dah.. bilik kat budak2nya memang tak tido..bilik dia.. tgk dah bergelap..time tido kan.. menangis jer..sepanjang hari..

masalah si ashraf ni..simple je..ulser n maybe nak tumbuh gigi... abis satu mulut.. tumbuh bulat2.. putih2..lidah, bibir, lelangit..gusi..everywhere lah.. heheh.. teruk melayan dia meragam.. makan or minum susu langsung tak nak..dah kurus kering dah dia.. baru 5 hari sakit.. kejap jer ..dah kurus..mak dia diet sakan.. tak jugak kurus2...

sementara jaga anak kat rumah.. boring giler... tapi nak wat camner ..dah anak sakit... teringatttt ..blog aku.. apa ntah org komen kat n3 lepas..hihihi..bley gitu?

tajuk lain ..crita lain..tak bukan apa..aritu aku kat taiping ..ada la tgk youth program.. so skali la ada konsert mlm tu kat taman tasik tu.. ada la retis jemputan si ain ni... dulu ada gakla aku tgk si ain ni.. punya video klip.. aku tgk rupa ada..suara sakan..kenapa tak menang..dia ni sama naik batch shahir tu tu ker..ker hafiz tu ntah.. AF ni memang aku tak ikut..


but masa konsert tu memang aku enjoy tgk si minah ni...suara best ..serak2 gitu..rupa cun.. suara ala wohnen n ella gitu.. kira bley la ganti ratu rock nanti.. lagu2 dia nyanyi pun byk lagu ella

actually kalu tgk dia depan2 memang cun..kecik molek jer org nya....sporting...

Lirik lagu Penanggung Sepi - Ain AF8

Aku menyayangi mu
Dengan tulus dan jujur
Tapi ku rasa kau tidak

Kita makin terpisah
Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi
Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi
Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..

Kita makin terpisah
Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi
Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi
Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..

1 comment:

  1. sampai tertido2 si asyraf nasib baik tak meragam

    ReplyDelete

WhAt dO u tHiNk?