Wednesday, September 28, 2011

kumpulan feminin- korang ingat tak?


tetiba plak!! tadi duk dlm bas..tetiba teringat kumpulan feminin...dulu tgk diorang ni...kira mcm four minute malaysia zaman 90 an...


dulu diorang..comel2 gitu... kalu show pakai baju sama..kerat rambut pun style sama..cuma baju tu warna lain lain... aku pernah la jugak sekali terikut kerat rambut pendek mcm feminin tu.. famos tu masa dolu-dolu...actually ni..feminin punya zaman ni..bukan la aku remaja lagi pun.. kira mcm dah nak abis sekolah rendah..

kakak aku yang beria2... minat feminin ..dlm bilik poster bagai... kan kami semua perampuan !!! ini la kerja nya... ewahhhh!! korang ada minat tak?


ish aku cari gambar2 diorang tak ada la plak dlm google ni ..agak zaman tu ..pakai kodak... so tak ada soft copy..hihihih...kalu ada pun mesti kena scan plak kan!!! sian dorang...

eh alamak...mcmana ..aku ada n3 pasal retis ni.... argghhh lariiiiiii

5 comments:

  1. angin bayu membawa diriku khabar berita darimu di sana.. gerimis senja kembali reda na na na.. tak hingat.. mintak tlg sambung.. terima kasih...;)

    ReplyDelete
  2. tp si as tu skang dah gemuk kan...lain betul tgk body dia...

    ReplyDelete
  3. wanita: hihi sama la kita

    Mrscee: baru dgr lirik dia pun ..dah rasa nak joget2 mcm diorang..terngiang2..lagunya kan..hahaha

    ratu: btol ratu..semalam ada gak jumpa gambar as yang masa utk sehati berdansa tu..kesian la plak nak compare2 dulu dan sekarang..mcm mengaibkan..tulah..kita perempuan ni..beranak jer..terus montel..mcm saya jugak...

    ReplyDelete
  4. Feminin satu nama yg pernah mewarnai hidup remaja kami dahulu. Sila lawat blog khusus utk peminat Feminin. Semua berkenaan Feminin ada disini - http://justfeminin.blogspot.com

    ReplyDelete

WhAt dO u tHiNk?