Wednesday, June 6, 2012

Saat kami Menjadi Raja & Pemaisuri 060608


Arini 0606... cukup 4 tahun usia perkahwinan kami..kejap jer.. sekejap cold war.. kejap world war II , III  ... kejap bahagia sampai tak terucap...tau -tau dah nak masuk 4 beranak kami dah..

tapi x pa.. aku jadi rebutan among my nazar-nazarku... among my boys...

Bersama kita ... Dunia Akhirat insyaalah Sayang...

...best-best!!nak kawin lagi lah.. semalam buat n3 berkenaan persiapan nak menyambut nazar baru kami...arini..aku selitkan gambar kenangan di saat aku menjadi ahli keluarga nazar...
sempena nama blog aku nih... 

kalu tgk2 kan gambar2 ni...mana la nazar2 yg berikutnya (i mean my boys) ada kan masa tu..tengah bermain2 di taman-taman syurga agaknya kan....okeh here we go... check out the picture sudah la... momy malu.. hihhihi


Happy anniversary sayang... semoga kekal hingga ke akhir hayat... moga kasih sayang kita ni..berkekalan ..dah semakin hari semakin sayang... dan semakin ku pandang tertambah sayang... eh mcm lagu uji rashid jer...

 
sonot sonot sonot....

Ini majlis resepsi belah penang...

Direnjis -renjis

 



Adik beradik aku...

 






 gambar kenangan bersama keluarga nazar..dlm ni.. kalu nak tau... ada 4 org nazar... nak di senarai kan .... kang tersalah lak... tapi for sure..semua start with huruf Nazar Mohd Z... bin Azahar...

Mine is Nazar Mohd Zahidi...

sekian

4 comments:

  1. Selamat Ulangtahun Perkahwinan Mrs. and Mr. Nazar.. Bahagia selamanye..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    selamat ulangtahun.. =)

    ReplyDelete

WhAt dO u tHiNk?