Tuesday, October 9, 2012

yeayyyy!! mood baru ...kita tukar cat rumah blog kita nihhh

Purple purple Purple!!!

mata ni skrg ni ntah kenapa la...nampak jer warna purple memang menarik minat makcik tau...
sepanjang dia cuti 3 bulan ..yg dia senyap sunyi tu...
mengecat bilik la..cat pagar la.. ubah suai bilik tido la

kalu nk bshoping tu ..apa yg purple semua nak beli..pin tudung..tudung ..baju...
eyeshadow..lepstik..hihih..

parah dah ni..mcmana ni weiiii...
nasib baik x ada nasi warna ungu..
yg ada warna biru jer..kalu x haru tau

adakah ini disebabkan perubahan hormon...
hahaha...dari hormon org pregnant ke hormon ala2 hey ladies tu...

hmmmmm

abis bilik tido warna purple..agaknya kena virus purple ni..
nak langsir purple.. kapet purple.. kalu bley abis baju bajan dia nak warna purple

ala warna purple yg pekat2 tu.. mcm purple terung tu...
cantek kan ...purple ribena...

cita2 kan...nak la bilik secantik bilik ke 3 ni..tapi nak buek camno..bilik den kocik...
jadi la ... ala2 pun jadi la..santekkkkkk nyaaaa....(sambil tersenyum2 pandang keatas)




4 comments:

  1. Replies
    1. me tooo dear... i'm addicted to purple tau nowadays...

      Delete
  2. tu la aritu kte akk lg suke benar baju wane pepel..kan dh jangkit..hihi..

    ReplyDelete

WhAt dO u tHiNk?